Το χωριό

Όπως κάθε χρονιά από το 2019, έτσι και φέτος, η Σαντορίνη φοράει τα καλά της και υποδέχεται με χαρά την πιο όμορφη εποχή του χρόνου! Και φυσικά το ιδανικότερο μέρος για γιορτή είναι το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαντορίνης. Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με οδηγό την αγάπη για τη Σαντορίνη και τους κατοίκους της, έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό θεματικό πάρκο – το μεγαλύτερο των Κυκλάδων- για να μεταδώσει τη μαγεία των Χριστουγέννων.


Πολύχρωμα λαμπάκια, γιρλάντες, υπέροχα στολίδια, ειδικά διαμορφωμένα κιόσκια και ξύλινα σπιτάκια συνθέτουν ένα ξεχωριστό σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι. Ξωτικά, καλικαντζαράκια, νεράιδες και ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης συμμετέχουν στα γιορτινά έθιμα, καταστρώνουν εκπλήξεις και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε μια μοναδική χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν το φυσικό παγοδρόμιο, πλούσια καλλιτεχνικά δρώμενα και εκδηλώσεις. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να στείλουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη, να μεταμορφωθούν με face painting, να ζωγραφίσουν και να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα γλυκά και παιχνίδια σε μοναδικά θεματικά εργαστήρια. Παράλληλα θα λειτουργεί εορταστικό bazaar και χώρος εστίασης με σνακ, καφέ και ζεστό κρασί, για χαλάρωση μετά τη διασκέδαση.


Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κάθε μέρα είναι διαφορετική με πολλές-πολλές εκπλήξεις. Η χαρά και η διασκέδαση κυριαρχούν, ενώ τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το πανέμορφα στολισμένο τοπίο.